"Artık birileri hırsızlara dur desin"

Batman'da evinin avlusunda yaklaşık 3 bin TL'lik motosikleti çalınan Celal Saydam, yetkililere çağrıda bulunarak, hırsızlık vakalarının engellenmesini istedi.

17-04-2017

Okunma: 851


Batman'ın Yeşiltepe Mahallesi'nde bulunan bir evin avlusundaki yaklaşık 3 bin TL değerindeki motosiklet, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındı.

2303 Sokak'taki evinden motosikletinin çalınmasına tepki gösteren Saydam, yetkililere çağrıda bulunarak, hırsızlık vakalarının engellenmesini istedi.

Bir ay önce satın aldığı motosikletinin ödemediği 4 taksitinin olduğunu belirten Saydam, "Akşam evime gittim, avlu kapısını kilitledim. Daha sonra motosikletimi iki yerden kilitleyip, alarmı devreye koydum. Bu kadar tedbirden sonra gece uyuduğumuzda önce avlu kapısının kilidi kırıldı. Daha sonra motosikletteki alarm devre dışı edilmiş. Motosikletteki kilitler de kırılıp, araç çalınmış. Sabah uyandığımda motosikletimin olmadığını, hırsızlar tarafından çalındığını gördüm. Hemen polise ihbar ettim. Motosikletimin bulunması için polise ifade verdim. Polis, evin avlusuna gelerek incelemelerde bulundu. Yaklaşık 3 bin TL'ye aldığım motosikletimin 4 taksitini ödememişim. Motosikletimin bir an önce bulunmasını istiyorum. Artık birileri hırsızlara dur desin." ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Etiketler : #Artık   #birileri   #hırsızlara   #dur   #desin   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN