23 Nisan Kutlamaları Coşkulu Geçti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Batman’da coşkulu geçti. Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilen kutlamalara aileler ve büyüklerde büyük ilgi gösterdi.

23-04-2018

Okunma: 774


Batman protokolünün hazır bulunduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı saat 10.00’da Atatürk Parkı’nda start aldı. Kutlamaların başında Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN ve Vali Ahme DENİZ, günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı.

 

Ortaokullar arası yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri dağıtıldı. Ödül töreninde, kompozisyon, resim ve şiir dallarının birincisine ödüllerini Vali Ahmet DENİZ, yarışmaların ikincisine ödülleri Garnizon Komutanı adına Albay Tuncay ATLAN tarafından verilirken, üçüncülük ödüllerini ise Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY vererek, öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

 

Konuşmalar ve ödül töreninin ardından öğrenciler tarafından 23 Nisan şiirleri okundu. Atatürk Parkı’ndaki kutlama programı Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinin halk oyunları gösterisi, Çamlıtepe Anaokulu öğrencilerinin gösterisi, Özel Final Okulları öğrencilerinin halk oyunları gösterisi, DSİ Anaokulu öğrencilerinin ‘Sıfır Atık’ adlı defile gösterisi, Özel Eğitim Uygulama İş Okulu öğrencileri tarafından sunulan ‘Bir Çocuk Gelişir Dünya Değişir’ adlı müzik şöleni ile son buldu.

Etiketler : #23   #Nisan   #Kutlamaları   #Coşkulu   #Geçti   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN