50 yataklı Hastane yapılacak

50 yataklı Hastane yapılacak

19-08-2018

Okunma: 1874


AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, yatırım programına dâhil edilen 50 yataklı Sason Devlet Hastanesi ihalesi yapıldığının müjdesini vererek hastane temelinin en kısa sürede atılacağını söyledi.

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir’in Sağlık Bakanlığı nezdinde yapmış olduğu girişimler sonuç verdi. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından 50 yataklı Sason Devlet Hastanesi’nin ihaleden geçtiğini belirten Özdemir, yeni hastaneyle birlikte ilçenin sağlık alanında eksikliklerinin büyük ölçüde giderilmiş olacağını kaydetti.

SASONLULARA MODERN HASTANE

Sason’da yapılacak yeni 50 yataklı devlet hastanesinin yanı sıra 16 daireli lojmanda yapılacak. Hastane binası 50 Yataklı olarak ihale edilen hastane binası projesi 3 katlı olacak.  Yeni hastanede ayrıca 76 hasta yatağı, 3 ameliyathane salonu, 4 yataklı 1. basamak yoğun bakım, hemodiyaliz ünitesi, acil servis, yeterli kapasitede laboratuvar ile röntgen ünitesi, 14 adet poliklinik ve 3 ünitelik diş polikliniği bulunacak.

“İNSAN SAĞLIĞI BİZLER İÇİN ÖNEMLİ”

Sasonlulara hastane müjdesi veren Milletvekili Özdemir, “16 yıllık AK Parti hükümetiyle ülke genelinde sağlık alanında büyük reformlar yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor. İnsan sağlığının bizler için ne kadar önemli olduğu partimizin sağlık alanında yapmış olduğu yatırımlarla görmek mümkündür. Şimdi de güzide ilçemiz olan Sason’a 50 yataklı yeni bir devlet hastanesi yapıyoruz. Hastanenin ihalesi yapıldı. Sasonlu hemşerilerime hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Etiketler : #50   #yataklı   #Hastane   #yapılacak   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN