AK Parti de “Vakit KOZLUK Vakti” Seçim Lokali Açıldı

Gece gündüz çalışarak sorunlara çözüm ürettik

06-06-2018

Okunma: 758


24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimi ile Genel Seçimler kapsamında Batman miletvekili adayları, Ziver Özdemir, Murat Güneştekin, Mehmet Şat, Murat Çiçek ve Ayla Işık, AK Parti Kozluk teşkilatı ve vatandaşlar tarafından coşkulu bir kalabalık ile karşılanarak Kozluk Seçim Lokali açılışında bulundular. Seçim Lokali açılışını yapan Milletvekili adayları, halka yönelik konuşmalarından sonra esnaf ziyaretinde bulundular. Kozluk Belediye Başkanlığı iftar programının ardından Seçim Lokalinde vatandaşlarla bir araya geldiler.

Lokal açılışında Kozluk’lulara hitap eden AK Parti Batman 1. Sıra Milletvekili Adayı Ziver Özdemir, “16 yıllık AK Parti hükümeti her seçim döneminde milletine verdiği vaatleri yerine getirerek milletinin nezdinde büyük bir güven elde etti. AK Parti bu gün ne diyorsa vatandaş, ‘evet’ diyor AK Parti söz verdiyse bu doğrudur, bunu yapar diyor. 16 yıldır anlımız açık, hangi vekil hangi il başkanı o görev bayrağını başka arkadaşına teslim ettiyse alnı açık ve başı dik olarak her ortamda elhamdülillah bunu savunabiliyoruz” dedi.

Milletvekili adayları lokal açılışında yapmış oldukları konuşmalarda; 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz ve Kozluk için önemli bir geçiş olacağını, Kozluk’ta desteklerini esirgemeyen büyük bir heyecan ve teveccüh ile kendilerini karşılayan dava arkadaşlarına, Kozluk’lu hemşehrilerine gönülden teşekkür ettiklerini, Kozluk ’ta yoğun sevgi gösterisinde bulunan vatandaşların coşkulu karşılamaları, kendilerini ziyadesiyle memnun ettiklerini, Kozluk ilçesinin 24 Haziran da seçimlere hazır olduğunu, hedef ve hizmetlerini gerçekleştirmek için hiç durmadan çalışmaya devam edeceklerini, söylediler. Milletvekili Adayları Yeşiltepe Köyünde taziye ziyaretinde bulunduktan sonra Kozluk ilçesinden ayrıldılar.

Etiketler : #AK   #Parti   #de   #Vakit   #KOZLUK   #Vakti   #Seçim   #Lokali   #Açıldı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN