Aksoy Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Pazaryeri Mahallesi Göçerler Bulvarı’ndaki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Vekili Aksoy’a Belediye teknik birim müdürlerinin yanı sıra Pazaryeri Mahalle Muhtarı Hamdin Keskin eşlik etti.

19-11-2018

Okunma: 648


Batman Belediyesi tarafından altyapısı tamamlanan Pazaryeri Mahallesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Vekili Aksoy, üstyapı çalışmalarıyla ilgili Batman Belediyesi’nin mahallede yürüttüğü çalışmaları da yerinde inceleyerek bilgi aldı.

 

Pazaryeri mahallesinden sonra Erköklü (İrmiye) Mahallesine geçen Başkan Vekili Aksoy, sohbet ettiği muhtar ve mahallelilerin taleplerini ve belediye çalışmalarına yönelik görüşlerini dinledi. Mahallelilerle yapılan görüşmelerde Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Gün ve Belediye teknik birim personeli de hazır bulundu.

 

Aksoy, ziyareti kapsamında Erköklü Mahalle meydanında yaklaşık bin 500 metrekare alan üzerine kurulan parkta incelemede bulundu. Erköklü Mahallesi’nde yapılan park çalışmasından oldukça memnun kaldıklarını kaydeden mahalle sakinleri Belediye Başkan Vekili Aksoy’a köylerine kazandırmış olduğu çalışmalar için teşekkür etti.

Etiketler : #Aksoy   #Mahalle   #Sakinleriyle   #Bir   #Araya   #Geldi   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN