Aksoy, Öğretmenler Gününü Kutladı

Batman Belediyesi Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy öğretmenler günü vesilesi ile yazılı bir mesaj yayınlayarak tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

22-11-2018

Okunma: 605


Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy yayımladığı yazılı mesajda 24 Kasım Öğretmenler gününü ile ilgili kutlama mesajı yayımladı.

 

Aksoy yayımladığı mesajında: “Öğretmenlik; emek, sabır, hoşgörü, sevgi, saygı isteyen ve tüm verdikleri karşılığında maddi hiçbir çıkar beklemeyen kutsal bir görevdir. Bu kutsallık bütün milletimiz tarafından büyük bir saygı görmüş ve öğretmenlik her daim anıldığı gibi manevi değeri yüksek bir meslek olarak toplumumuzca kabul edilmiştir. Öğretmenlerimiz, vazifelerini icra ederken ülkenin en ücra köşelerinde ve en zor koşullara dahi aldırış etmeden tüm zorlukların üstesinden sevgisi ile gelmeyi başarmış ve bu mutluluğu her zaman yüreklerinde hissetmişlerdir. Geleceğimize yön veren, bizlerin yetişmesinde büyük emekleri olan ve geleceğimizi inşa eden bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, görevleri başında hayatını kaybeden bütün öğretmenlerimizi saygı ve rahmet ile anıyorum” dedi.

Etiketler : #Aksoy   #   #Öğretmenler   #Gününü   #Kutladı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN