
AKSOY ŞEHİT AİLELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
Batman Belediyesi ‘14-20 Nisan Şehitler Haftası’ dolayısıyla şehit aileleri onuruna dayanışma yemeği düzenledi.
18-04-2018
Okunma: 906

Şehit aileleri için verilen yemek programına Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, 22. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Mahmut KOÇAK, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H, Murat ŞAHİN, belediye birim müdürleri ve şehit aileleri katıldı.
Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Başkan Vekili AKSOY, şehitlerin cennetin en güzel köşesinde bulunduğunu, şehitlerin ailelerinin bu nedenle kesinlikle üzülmemesi gerektiğini ifade etti.
AKSOY, şehit yakını ve ailelerine yönelik yaptığı konuşmada: “Ben sizlerin bir kardeşiniz, bir ağabeyinizim. Sizler de benim bacım, kardeşim, ağabeyim, amcamsınız. Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY olarak istediğiniz zaman bana ulaşabilirsiniz. Sıkıntılarınızı imkanlarım dahilinde gidermek benim boynumun borcudur. Sizler için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım. Sizleri ağırlamaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum” dedi.
Şehit aileleri onuruna düzenlenen yemek programı yapılan dualar ile son bulurken programda okunan ilahiler konuklara duygulu anlar yaşattı.
BAT-RAY TANITILDI
Batmanlıları Tek Çatıda Buluşturacak Vakıf Kuruluyor
HASANKEYF KALESİ GECE DE ZİYARETE AÇILDI
HASANKEYF’TE TURİZM ÇALIŞANLARINA EĞİTİM DESTEĞİ
Batman Valisi, ağaç gerginliğine cevap verdi; “Harbi çevrecilik icraatla olur”
TEKNOKENT YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
KAÇAK YAPILARA GEÇİT YOK
6 BİN 760 AİLE ÜCRETSİZ EKMEĞE KAVUŞUYOR
Makaleler
Hava Durumu