Başkan Gür, "11 Kasım Ağaçları Bahane Eden Zihniyete Önemli Bir Mesajdır"

Başkan Gür, "11 Kasım Ağaçları Bahane Eden Zihniyete Önemli Bir Mesajdır"

18-11-2020

Okunma: 1332


Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Hasankeyf ilçesinde gerçekleşen ağaç dikme törenine katılan Başkan Gür, fidan dikip can suyu verdi.

 

AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür "Milli Ağaçlandırma Günü” kapsamında ağaç dikme törenine katıldı. 
Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Hasankeyf ilçesinde gerçekleşen ağaç dikme törenine katılan Başkan Gür, fidan dikip can suyu verdi. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde Tarım ve Orman Bakanlığının başlattığı Geleceğe Nefes Dünyaya Nefes kampanyası kapsamında ülke genelinde 81 İl ve 30 ülkede 83 milyondan   fazla fidan toprakla buluşurken, AK Parti Batman  İl Başkanı Akif Gür ise gerçekleşen etkinlikle ilgili açıklama yaptı. 
AK Parti hükümetlerinin ağaca ve doğaya verdiği önemi hatırlatan Gür, bu etkinlikle birlikte Türkiye’nin daha da yeşil olacağından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
"Geçmişte birilerinin ağaç bahanesiyle şehirleri talan etmeye kalkıştığını hatırlatan Gür, "Şimdi nerede o ağaç diyerek ortalığı karıştıranlar?
 
AK Parti olarak kurulduğumuz günden beri en çok yeşile ve ağaçlara sahip çıkan tek parti konumundayız. Buna rağmen bazı odaklar bunu çirkin iftiralarla karalamaya çalışıyorlar. Aslında 11 Kasım gününde  fidanın toprakla buluşturulmasının gezi olaylarında ağacı bahane ederek milli servetimize zarar veren bir avuç gezici zihniyete  önemli bir mesajdır.
 
Fidan dikme dinimizin vecibesi olan bir sorumluluktur. Kıyametin koptuğunu görseniz dahil elinizde bir fidan varsa onu ekin diyen bir Peygamberin ümmetiyiz.Çok şükür ülkemiz son yıllarda sürekli orman varlığını arttıran, ağaç diken, doğayı koruyan bir anlayışla hareket etmektedir. Bu sene de bu etkinlikle bunu taçlandırmış oluyoruz. İnşallah doğayı koruma ve yeşillendirme çalışmalarımız artarak devam edecektir" dedi.

Etiketler : #Başkan   #Gür   #   #11   #Kasım   #Ağaçları   #Bahane   #Eden   #Zihniyete   #Önemli   #Bir   #Mesajdır   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN