Batman Belediyesi İzmir Enternasyonal Fuarı’nda

Batman Belediyesi İzmir Enternasyonal Fuarı’nda

09-09-2018

Okunma: 487


Her fırsatta Batman’ın tanıtımı için büyük emekler sarf eden Batman Belediyesi bu yıl 87.’si düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı’nda ulusal ve uluslar arası çapta Batman’ın tanıtımını yapmak için stant açtı.

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin, yerli ve yabancı katılımcının stant açtığı 87. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda boy gösterecek olan Batman Belediyesi tanıtım standında konukları ağırladı.

7 – 16 Eylül 2018 tarihleri arası her gün 16:00 – 23:00 saatlerinde ziyarete açık olan 87. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Batman’ın uluslar arası çapta tanıtımı için stant açan Batman Belediyesi, Batman’ın değişen yüzünü, yapılan vizyon çalışmalar ile bambaşka bir görünüme kavuşan kent kimliğini, kültürel faaliyetleri ve Batman tarihini katılımcılara tanıtacak.

Batman’ı kültürel, sosyal, sportif ve başarılı çalışmalar ile sık sık gündeme getiren Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman’ın dünya çapında tanınması için 87. İzmir Enternasyonal Fuarı’na katılarak Batman stantını gezen konuklarla yakından ilgilenerek Batman’ı tanıttı.

BATMAN’IN TANITIMI İÇİN STANT AÇTI

Türkiye’nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı bu yıl kapılarını 87'nci kez açacak. 7-16 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek fuarda partner ülke Sırbistan, odak ülke Hindistan, ana tema ise 'teknoloji' olacak. Fuar ile ilgili Kültürpark’ta basın toplantısı düzenleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 3 No’lu holde Batman Belediyesi ile İzmir’in ilçe belediyeleri Konak, Buca, Bornova, Bergama, Gaziemir, Seferihisar, Bayındır, Çiğli, Karabağlar, Dikili, Karşıyaka, Çeşme, Urla, Kemalpaşa ve Karaburun Belediyesinin yer alacağını belirtti.

Etiketler : #Batman   #Belediyesi   #İzmir   #Enternasyonal   #Fuarı’nda   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN