
Batman'da kitap okuma etkinliği düzenlenecek
TESSEP Batman İl Temsilciliği, kadınlara yönelik kitap okuma etkinliği düzenleyecek.
12-04-2018
Okunma: 740

Tesettür Seferberliği Platformu (TESSEP) Batman İl Temsilciliği tarafından yapılan açıklamada, 14 Nisan Cumartesi günü kadınlara yönelik kitap okuma etkinliği düzenleneceği belirtildi.
Açıklamada, "Rabbimizin ilk emri okudur. Ne yazık ki günümüzde sosyal medya ve teknolojik ürünlerin yaygınlaşmasıyla gençlerimizin arasında okuma kültürü gün geçtikçe unutuluyor. Cep telefonlarına, internet ve bilgisayara ayrılan vakit, kitap okumaya verilmiyor. Bu durum kültürsüz, ufku dar bir gençliğin yetişmesine neden oluyor. Biz TESSEP olarak hem Rabbimizin oku emrini yerine getirmek hem de gençlerimiz arasında okuma kültürünü yaygınlaştırmak için böyle bir etkinlik düzenlemeye karar verdik." denildi.
Etkinliğin, Atatürk Parkı'nda saat 13.30'da kadınlara yönelik gerçekleştirileceğinin kaydedildiği açıklamada, bütün kadınlara ve özellikle genç kızlara kitaplarını alarak etkinliğe katılmaları çağrısında bulunuldu.
BAT-RAY TANITILDI
Batmanlıları Tek Çatıda Buluşturacak Vakıf Kuruluyor
HASANKEYF KALESİ GECE DE ZİYARETE AÇILDI
HASANKEYF’TE TURİZM ÇALIŞANLARINA EĞİTİM DESTEĞİ
Batman Valisi, ağaç gerginliğine cevap verdi; “Harbi çevrecilik icraatla olur”
TEKNOKENT YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
KAÇAK YAPILARA GEÇİT YOK
6 BİN 760 AİLE ÜCRETSİZ EKMEĞE KAVUŞUYOR
Makaleler
Hava Durumu