Batman'da kumar, uyuşturucu ve günübirlik ev operasyonu

Batman'da gerçekleştirilen kumar, uyuşturucu ve günübirlik ev operasyonlarında 3 şüpheli yakalanırken, 15 kişiye para cezası kesildi.

18-12-2017

Okunma: 690


Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kumar oynatıldığı tespit edilen bir iş yeri kapatılırken, 15 kişiye para cezası kesildiği bildirildi.

Açıklamada, "Ahlak Büro Amirliği görevlilerimizce umuma açık iş yerlerinde yapılan denetimlerde kumar oynandığı ve daha önce mühürlendiği tespit edilen bir iş yerine yapılan operasyon neticesinde; bir adet tombala makinası, bir adet televizyon, bir adet kamera ve kumar oynanması için hazırlanmış diğer malzemeler muhafaza altına alınmıştır." denildi.

Kumar oynayan 15 kişiye toplam 3 bin 405 TL idari para cezası uygulandığının belirtildiği açıklamada, iş yeri sahibi hakkında adli ve idari işlem başlatıldığı kaydedildi.

Günübirlik eve operasyon

Batman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan başka bir açıklamada, "Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği görevlilerimizce farklı bir ilden ilimize gelen ve fuhuş yaparak kazanç sağlayan kişi ve kişilerin bulunduğunun tespit edilmesi üzerine günübirlik bir eve düzenlenen operasyonda bir kadın şahıs yakalanarak hakkında adli ve idari işlem tesis edilmiştir. Ayrıca, bahse konu günübirlik evi kiraya veren şahıs hakkında da adli işlem tesis edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Uyuşturucu bulunduran 2 şüpheli yakalandı

Yanında uyuşturucu bulunan 2 şüphelinin gözaltına alındığının bildirildiği bir başka açıklamada ise şöyle denildi: "İlimiz giriş ve çıkışlarında yapılan güvenlik kontrollerinde durdurulan 72 xx xxx plaka sayılı araç sürücüsü C. K. (25) ile yolcu koltuğunda bulunan U. Y. (26) isimli şahısların şüpheli hal ve hareketler sergilemesi üzerine bahse konu aracın Sarıkız uyuşturucu madde arama köpeği ile yapılan aramasında araca zulalanmış vaziyette toplam ağırlığı 2 kilo 500 gram gelen uyuşturucu esrar maddesi ele geçirilmiştir."

Şüphelilerin, Batman İl Emniyet Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildikleri belirtildi.

Etiketler : #Batman'da   #kumar   #   #uyuşturucu   #ve   #günübirlik   #ev   #operasyonu   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN