
Batman İluh deresinde incelemelerde bulunuldu
Batman Belediye Başkanı Ertuğ Şevket Aksoy ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan gelen bir uzman heyet, İluh Deresi’nde yapılacak olan çalışmalar öncesi bölgeyi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
10-02-2017
Okunma: 1114

Batman Belediye Başkanı Ertuğ Şevket Aksoy, Batman'da 2 köy ve 12 mahalleden geçerek Batman Çayı’na akan ve daha önce bazı ölümlü vakaların yaşandığı İluh Deresi ve çevresinde yapılacak çalışmalar öncesi bölgeyi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Batman Belediyesi Başkanı Aksoy, 9 Şubat Dünya Sigara Bırakma Günü vesilesi ile düzenlenen etkinliğin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan gelen heyet ile birlikte İluh Dersi ve çevresinde incelemelerde bulundu.
Yapılacak olan çalışmaların öncesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan gelen uzman heyetle bölgede incelemelerde bulunan Belediye Başkan Vekili Aksoy, yapılacak olan çalışmalara ilişkin heyetle fikir alış verişinde bulundu.
BAT-RAY TANITILDI
Batmanlıları Tek Çatıda Buluşturacak Vakıf Kuruluyor
HASANKEYF KALESİ GECE DE ZİYARETE AÇILDI
HASANKEYF’TE TURİZM ÇALIŞANLARINA EĞİTİM DESTEĞİ
Batman Valisi, ağaç gerginliğine cevap verdi; “Harbi çevrecilik icraatla olur”
TEKNOKENT YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
KAÇAK YAPILARA GEÇİT YOK
6 BİN 760 AİLE ÜCRETSİZ EKMEĞE KAVUŞUYOR
Makaleler
Hava Durumu