Batman Valisi sosyal yardımlaşma faaliyetlerini inceledi

Batman Valisi Ahmet Deniz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının faaliyetlerini inceledi.

08-06-2017

Okunma: 911


Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına (SYDV) bağlı aşevinde incelemelerde bulunan Batman Valisi Ahmet Deniz'e, SYDV Müdürü Beşir Arslan tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi.

SYDV tarafından Batman merkezde ikamet eden ve yardıma muhtaç olarak tespiti yapılan ailelere haftanın 7 günü bin kişilik öğün, 2 çeşit yemek, tatlı-meyve dağıtımı yapılıyor.

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte yemekler vakıf personeli tarafından iftar saatinden önce araçlarla muhtaç ailelerin ikametlerine teslim ediliyor.

Burada açıklamalarda bulunan Vali Deniz, "İmkânlar dâhilinde vatandaşımıza her türlü yardım yapılıyor ve yapılmaya da devam edilecektir. Vatandaşlarımızın memnuniyeti ve hayır duaları bizim için her şeyden daha önemlidir." dedi.

Vali Deniz Sosyal Market'te incelemelerde bulundu

Vali Deniz, eşi Olcay Deniz ile birlikte valiliğin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara giysi yardımında bulunmak üzere açılan Sosyal Market'te incelemelerde bulunarak, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Market açıldığı günden bu yana bin 62 kişiye 169 bin 223 TL tutarında giysi yardımı yapıldığını belirten vakfın müdürü Beşir Arslan, "Vakıf personeli tarafından yapılan hane ziyaretleri sonrasında belirlenen ailelere randevu veriliyor. Belirlenen gün ve saatte aile bireyleri SYDV personeli tarafından araçla evlerinden alınarak, markete getirilip giydiriliyor ve aynı şekilde tekrar evlerine bırakılıyor." dedi.

Vali Deniz esnaf ziyaretinde bulundu

Deniz, iftardan sonra İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.

Diyarbakır Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret eden Deniz, çay evlerinde oturan vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Türkiye'ye yapılan saldırılara değinen Deniz, "Batman, son süreçte milli ve manevi değerlerine sahip çıkarak iyi bir duruş sergiledi. Şehrimizin cadde ve sokakları tıklım tıklım, vatandaşlarımızın bu durumu bizleri oldukça sevindiriyor." dedi.

Cadde üzerinde bir süre yürüyüş yapan Vali Deniz, iftar sonrası gezintiye çıkan vatandaşlarla yakından ilgilenip, kendilerine hayırlı Ramazanlar temennisinde bulundu.

Vali Deniz polisle sahur yaptı

Esnaf ziyaretinin ardından Akkaplan'la birlikte Diyarbakır Bismil Yolu üzerinde uygulama yapan polisi ziyaret eden Deniz, kendileriyle bir süre sohbet ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Deniz, ziyaretlerin ardından Polisevine geçerek, buradakilerle birlikte sahur yaptı. 

Etiketler : #Batman   #Valisi   #sosyal   #yardımlaşma   #faaliyetlerini   #inceledi   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN