Batman’da kumar oynatan iş yerleri kapatıldı

Batman’da kumar oynatıldığı tespit edilen 2 kumarhane kapatılırken kumar oynayan 42 kişiye ise para cezası kesildi.

11-05-2017

Okunma: 885


Batman’da ihbar üzerine yapılan baskında kumar oynatıldığı tespit edilen 2 kumarhane kapatılırken kumar oynayan 42 kişiye ise para cezası kesildiği bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, polis tarafından alınan ihbarların değerlendirilmesi sonucu kumar oynandığı tespit edilen 2 iş yerine baskın yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, baskında 2 adet tombala makinası, 4 adet televizyon, 2 adet kamera ve kumar oynanması için hazırlanmış diğer malzemelerin ele geçirildiği ve muhafaza altına alındığı bildirildi.

İdari yönden 2 iş yerinin mühürlendiği ifade edilen açıklamada, kumar oynayan 42 kişiye 5326 sayılı Kabahatler Kanunun 34. Maddesi gereği 227’şer lira idari para cezası düzenlendiği, iş yeri sahipleri hakkında da adli ve idari yönden işlem başlatıldığı kaydedildi.

6 bin 815 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Emniyetten yapılan açıklamanın devamında, ayrıca durumundan şüphelenilen 3 araçta yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 45 bin TL olan 6 bin 815 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği, konu ile ilgili olarak gözaltına alınan 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı aktarıldı. 

Etiketler : #Batman’da   #kumar   #oynatan   #iş   #yerleri   #kapatıldı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN