Batman’da yüzlerce öğrenciye mont ve bot yardımı

MÜSİAD Batman Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi yüzlerce öğrenciye kışlık mont ve bot yardımı yapıldı.

27-12-2016

Okunma: 1112


Müstakil Sanayi ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi yüzlerce öğrenciye kışlık mont ve bot yardımı yapıldı.

Yaptıkları yardım hakkında açıklamada bulunan MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir, merkeze bağlı Yeniköy İlk ve Ortaokulu, Seyitler İmam Hatip Ortaokulu, Hürriyet İlk ve Ortaokulu, Zeki Şanal İlk ve Ortaokulu, Gercüş ilçe ve köylerindeki ilk ve ortaokullarda okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık mont ve bot yardımı yaptıklarını söyledi.

Yaklaşık 500 öğrenciye yardım yaptıklarını ifade eden Özdemir, “MÜSİAD Batman Şubesi olarak hizmet sektör kuruluşlarıyla beraber ortaklaşa yaptığımız bir yardım durumumuz oldu. Yaklaşık 500 ilk ve ortaokulda okuyan yardıma muhtaç öğrencilere bu kışı sıcak geçirmeleri adına kaban ve bot aldık. Bu yardımı öğrencilere yaptık. İnşallah bizden sonra da diğer STK’lar da bunu görür ve bu anlamda da en azından iyi bir örneklik teşkil etmiş oluruz. Bu sene en azından kış ayını öğrencilerimiz soğuğu fazla hissetmeden hayatını devam ettirip bu kışı atlatacaklar. Yardıma muhtaç ailelerin çocuklarını giydirdik ve bundan sonraki yardım etkinliklerimiz devam edecektir.” dedi.

Kendilerine yardım yapılan öğrenciler de sevinçlerini dile getirerek, yaptıkları yardımdan ötürü MÜSİAD’a teşekkürlerini iletti

Etiketler : #Batman’da   #yüzlerce   #öğrenciye   #mont   #ve   #bot   #yardımı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN