BATMANLI SANATÇI DUALARINIZI BEKLİYOR

Aslen Batmanlı olan ses sanatçısı Cansel Hazal (Hazal İrge) yakalandığı akciğer kanserinden dolayı, yaklaşık bir aydan bu yana Elazığ Medical Hastanesinde tedavi görüyor. Sözleri ünlü şair Ahmet Selçuk İlhan ve müziği Selami Şahin’e ait olan ‘Ona Yanarım’ klibiyle tüm gözleri üzerine çekmeyi başaran sanatçı İrge’ye, adeta nazar değdi. 23 yaşındaki genç sanatçının zamansız hastalığı, çekmeye hazırlandığı ikinci klibinin çalışmaları yarıda bıraktırdı.

06-12-2017

Okunma: 1138


YURTDIŞINDA VE TÜRKİYE’DE SAHNE ALDI
 Yurtdışında ve Türkiye’nin birçok yerinde konser veren, Televizyon, radyo, program konuğu, festival ve çeşitli etkinliklere katılım sağlayıp adından söz ettiren Batmanlı ses sanatçısı Hazal İrge’nin içinde bulunduğu durumu sevenlerini üzüyor. 
HER PLATFORMDA BATMAN’I ANLATTI
Sahne aldığı tüm platformlarda, Batman’ı büyük bir gururla anlatan ve tanıtımını yapan başarılı sanatçı, Hazal İrge’nin kısa zamanda eski sağlığına kavuşup sahnelere dönmek istiyor. Sevenlerinden sadece iyileşmesi için dua istediği öğrenilen İrge’nin tedavisinin uzman doktorlar tarafından sürdüğü ve sağlığına kavuşması için tüm imkânların seferber edildiği belirtildi. 
BATMAN’DA ÜCRETSİZ KANSER VERECEK
Batman’da ve Türkiye genelinde hayır ve destek amaçlı sayısız sahne alan Batmanlı ses sanatçısı Hazal İrge, Batman’ın ulusal sanatçısıydı. Türkiye sahnelerinin aranan isimleri arasında yer alan İrge’nin, iyileşmesi için her kesimin duasını isteyen sevenleri ve yakınları; “Allah’tan her gün dua edip iyileşmesin bekliyoruz. İnşallah tekrar eski sağlığına kavuşursa, Batman’da ücretsiz bir konser vererek sevenleriyle buluşacak. Tüm Türkiye’den Hazal İrge için yürekten dua edilmesini istiyoruz sadece. Allah hiç kimseye böyle hastalıklar nasip etmesin.” diye konuştular.

Etiketler : #BATMANLI   #SANATÇI   #DUALARINIZI   #BEKLİYOR   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN