
Bayram Pazarı durgun
Bayram Pazarı durgun
19-08-2018
Okunma: 895

Her yıl bayrama 1 hafta öncesinden kurulmaya başlayan bayram pazarı bu yıl gecikmeli kuruluyor. Gecikmenin nedeni ise fiyat artışlarından dolayı alım gücünün düşmesi.
Kurban Bayramı'na sayılı günler kalırken bayram pazarları kurulmaya başlandı. Kurban Bayramı için tezgâhlarını açan pazarcılar, piyasada durgunluğun olduğunu ifade ediyor.
Özellikle dar gelirli ailelerin uğrak yeri olan bayram pazarında tezgâhlar kurulmaya başlandı.
BAYRAM PAZARI KURULDU
Bayram alışverişi yapmak isteyenlerin tüm ihtiyaçlarını bulabileceği bayram pazarı esnafı, geçen ramazan bayramına oranla artan dolar fiyatları ve bunu fırsatçılığa çeviren kimi satıcılar nedeniyle durgun günler yaşıyor.
PİYASA DURGUN
Pazar esnafı Fiyat artışları nedeniyle piyasada durgunluk olduğunu ve bayrama birkaç gün kala canlanmasını ümit ettiklerini söylediler. Esnaflar “Önceki bayramlarda olduğu gibi bu bayramda bir hafta kala tezgâhlarımızı kurmaya başlıyoruz. Şuan bir hareketlilik yok, son günlerde hareketlenmesini bekliyoruz. İnşallah bayrama 3-4 gün kala piyasa canlanır." Dediler.
BAT-RAY TANITILDI
Batmanlıları Tek Çatıda Buluşturacak Vakıf Kuruluyor
HASANKEYF KALESİ GECE DE ZİYARETE AÇILDI
HASANKEYF’TE TURİZM ÇALIŞANLARINA EĞİTİM DESTEĞİ
Batman Valisi, ağaç gerginliğine cevap verdi; “Harbi çevrecilik icraatla olur”
TEKNOKENT YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
KAÇAK YAPILARA GEÇİT YOK
6 BİN 760 AİLE ÜCRETSİZ EKMEĞE KAVUŞUYOR
Makaleler
Hava Durumu