BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ HULUSİ ŞAHİN’İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ HULUSİ ŞAHİN’İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

21-05-2020

Okunma: 1548


Batman Valisi ve Batman Belediyesi Başkan Vekili Hulusi Şahin ramazan Bayramına ilişkin yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi.
 
Şahin "Bayramlarımız, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk ve hoşgörü duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerimizdendir.
 
Bayramlarda dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birlik, beraberlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe dönük umutlarımızı her koşulda korumalıyız. Bu günlerin bize getirdiği elinde olanın değerini bilme, sıkıntılara sabır gösterme ve iyiliği, doğruluğu her koşulda benimseme ilkelerini yaşamımızın ana ilkeleri haline getirmeliyiz. 
Bayramları anlamlı kılan, can taşıyan her varlığın bu iyilik ve güzellik ikliminden en güzel şekilde istifade etmesidir. Ancak, bu yıl tüm dünyada insanları tehdit eden Koronavirüs salgını nedeniyle bayramı, bayramların ruhunda olan akraba, eş dost ziyaretleri, sarılıp kucaklaşmalar olmadan kutlamak zorunda kalıyoruz. Dolayısıyla acı, hüzün ve gözyaşının kuşattığı dünyamızda, bu musibetten kurtulmak için bilim insanlarımızın ısrarla önerdiği sosyal izolasyon ve sosyal-fiziki mesafe kurallarına riayet ederek, Bayramı huzur içerisinde evimizde kutlamalı ve geçirmeliyiz. 
Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramının manevi ikliminin herkesi kuşatmasını ve tüm insanlığa kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle değerli Batmanlı hemşehrilerimin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Etiketler : #BELEDİYE   #BAŞKAN   #VEKİLİ   #HULUSİ   #ŞAHİN’İN   #RAMAZAN   #BAYRAMI   #MESAJI   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN