BELEDİYE EKİPLERİNDEN HAYAT KURTARAN MÜDAHALE

Batman Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin ortak mücadelesiyle petrol havuzuna düşen köpek kurtarıldı.

29-05-2018

Okunma: 621


Alo 110 İtfaiye hattına gelen ihbarı değerlendiren Batman Belediyesi itfaiye ekipleri Batı Raman petrol sahasında petrol havuzuna düşen köpeği bulunduğu yerden çıkararak Batman Belediye Hayvan Bakım evine getirdi.

 

Bir gün boyunca, düştüğü petrol havuzunda yüzeyde kalmayı başararak mucizevî bir şekilde hayata tutunan köpek, belediye itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Batman Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Hayvan Bakım evinde zeytinyağı ve sabunla yıkanan köpek petrolden tümüyle temizlendi.

 

Düştüğü petrol havuzunda saatlerce yaşam mücadelesi veren ve çok fazla petrol yutan talihsiz köpeğin dışkısının bile saf petrol olduğunu belirten Belediye Veterinerleri; “Köpeğin burun delikleri ve ağzı petrolle dolmuştu. Bu şekilde 1 gün dayanması bir mucizeydi” ifadelerini kullandılar.

 

Batman Belediyesi Hayvan Bakım evinde tedavi ve bakımı yapılan köpeğin sağlık durumunun iyi olduğu ve normal beslenmeye döndüğü belirtildi. Bakım ve tedavisi biten köpek doğal ortamına geri bırakıldı. 

Etiketler : #BELEDİYE   #EKİPLERİNDEN   #HAYAT   #KURTARAN   #MÜDAHALE   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN