Belediye, Hizmetleriyle Vatandaşların Hayatını Kolaylaştırıyor

Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü vatandaşlara cenaze ve defin işlemlerinden, mezarlık bakım işlerine kadar geniş bir yelpazede sorunsuz hizmet vermeye devam ediyor.

23-12-2018

Okunma: 833


Batman genelinde bulunan tüm mezarlıklarda düzenli temizlik ve bakım çalışmaları yürüten Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri,  vefat eden vatandaşların yakınlarının daha temiz bir ortamda dini vecibelerini yerine getirebilmelerinin koşullarını oluşturuyor.

 

Batman genelinde bulunan 11 adet mezarlıkta 24 saat esaslı çalışan Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, Alo 188’e gelen kayıtlar ile vatandaşlara ücretsiz olarak cenaze yıkama, kefenleme, taşıma gibi cenaze ve defin hizmetleri sunuyor.

 

Kazandırılan kolaylaştırıcı hizmetlerle tüm cenaze kayıtlarının internet ortamında web sayfasında yer verilerek vatandaşın mezar yerlerini daha kolay bulabilmelerinin imkânı sağlandı.

 

2 Cenaze yıkama aracı, 5 Cenaze taşıma aracı, 1 kazıcı kepçe, 1 yaşlı hasta ve engelli ziyaret aracı, 1 Süpürge aracı ile hizmet veren Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, mezarlıklarda tel örgü, ihata duvarı, duvar boyanma çalışmalarını da devam ettiriyor.

Etiketler : #Belediye   #   #Hizmetleriyle   #Vatandaşların   #Hayatını   #Kolaylaştırıyor    
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN