BELEDİYE İFTAR PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

Batman Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlediği Ramazan ayı programıyla vatandaşların iftarlarını açacakları yemek dağıtım merkezleri oluştururken vatandaşların iftar sonrasında huzurlu bir ortamda vakit geçirmeleri için birbirinden farklı etkinlikler hazırladı.

17-05-2018

Okunma: 839


İlk gün Belediye iftar programına gösterilen yoğun ilgi nedeniyle Atatürk Parkı’nda verilen 3 bin 500 kişilik iftar yemeği 4 bine çıkarıldı. Yapılan açıklamada, mahallelerdeki iftar çadırında verilen bin kişilik iftar yemeğinin ise 2 bin kişiye çıkartıldığı, toplamda 6 bin kişiye iftar yemeği verileceği belirtildi.

Ramazanın 1. Günü 19 Mayıs Mahallesi Taziye Evi önünde kurulan iftar çadırıyla, 1000 kişilik iftar sofrası kurulurken, Atatürk Parkında 2 ayrı noktada oluşturulan Ramazan ayı yemek dağıtım merkezinde ise 3500 kişi, iftarını açma fırsatını bularak, Belediyenin hizmetlerinden faydalandı.

Atatürk Parkı’ndaki iftar programına eşiyle birlikte katılan Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, vatandaşlarla birlikte iftarını açtı. Yemek dağıtımı hizmetlerini de yerinde inceleyen AKSOY, vatandaşlarla yakından ilgilenip sohbet etti. Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Başkan Vekili AKSOY, İftar yemeğinin ardından çıktığı platformda halkın Ramazan ayını kutlayıp huzurlu bir Ramazan geçirmeleri dileğinde bulundu.

Konuşmasında iftar yemeği dağıtım alnında ilk gün yaşanan aksaklıklardan dolayı üzüntülerini dile getiren AKSOY, Ramazan ayı boyunca Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilecek yemek dağıtımının 4 ayrı koldan ve 3 bin 500 olan iftar yemeğinin ise 4 bine çıkarılarak aksaklıkların ortadan kaldırılacağını açıkladı. İftardan sonra AKSOY’a yoğun ilgi gösteren vatandaşlar sık sık fotoğraf ve selfie çekiminde bulundu.

Etiketler : #BELEDİYE   #İFTAR   #PROGRAMINA   #YOĞUN   #İLGİ   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN