Camiler arası bilgi yarışması elemeleri yapıldı

Batman İdeal Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından camiler arası bilgi yarışması elemeleri yapıldı.

08-05-2018

Okunma: 583


Batman İdeal Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, 5-13 Mayıs günleri arasında ilan edilen "Dünya Müslüman Gençlik Haftası" kapsamında etkinliklere devam ediyor.

Bu doğrultuda, Dernek tarafından 11-14 yaş aralığındaki çocukların katılımıyla 15 merkezde ve yaklaşık 120 cami arasında bilgi yarışması elemeleri yapıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan elemelerde Batman İdeal Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı Abdurrezzak Çelik, yarışma hakkında bilgilendirme yaptı.

Yarışmanın ardından Çelik, "Bizler, etkinliklerimize 5 Mayıs'tan itibaren başlamış bulunmaktayız. Elhamdülillah, programlarımız istediğimiz düzeyde ve güzellikte devam ediyor. 5 Mayıs'ta sabah namazıyla başlayan programlarımız, tüm güzellikleriyle devam ediyor. İstediğimiz verimi elde ediyoruz. Toplam 15 merkezde 120 cami arasında bilgi yarışması düzenledik. Bu yarışmada güzel puan çıkaran camileri, bölge finali akabinde güzel bir ödülle ödüllendireceğiz." dedi.

Programlarının 13 Mayıs akşamına kadar devam edeceğini bildiren Çelik, "Yarın yine 15 merkezde 120 cami arasında bilgi yarışması düzenleyeceğiz. Bu defa 15-19 yaş aralığı olacak. Bilgi yarışmasından sonra programımız, futbol turnuvasıyla devam edecek. Akabinde düzenleyeceğimiz ses yarışmaları olacak. Ses yarışmalarına katılanların en büyüğü 19 yaşında olacak. Gençlerimize yönelik koşu programlarımız olacak. Cumartesi saat 10.00'da yeni statta halk koşumuz olacak. Aynı günün akşamı Şerzan Kurt Parkı'nda saat 20.00'de gençlik ilahi konserimiz olacak. Gençlik konserimizde yaş sınırı yok, herkes davetlidir. Ardından programımız piknik ve ödül töreniyle sona erecek." ifadelerini kullandı.

Etiketler : #Camiler   #arası   #bilgi   #yarışması   #elemeleri   #yapıldı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN