CANALP, AKSOY’U ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI KUTLADI.

Mahalli İdareler Genel Müdürü Ekrem CANALP, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY’a makamında ziyarette bulunarak, kente yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

09-03-2018

Okunma: 701


Bir dizi temasta bulunmak üzere Batman’da bulunan Mahalli İdareler Genel Müdürü CANALP, Belediye Başkanlığına da ziyarette bulundu. CANALP’ı makamında ağırlayan Belediye Başkan Vekili AKSOY, yaklaşık 1 saat süren bir görüşmede bulundu.

 

Belediye Başkan Yardımcıları Doç. Dr. H. Murat ŞAİN ve Sabri AYDIN’ın da hazır bulunduğu görüşmede, belediyenin yeni dönem hizmetleri ve projeleriyle ilgili kapsamlı bir brifing sunumu yapıldı.

 

Projelendirilen çalışmalar ile bir yıl gibi kısa bir süre içerisinde Batman’a kazandırılan hizmetleri brifing halinde CANALP’a anlatan AKSOY, projelendirilen çalışmaların hayata geçirilme oranının yüzde 90 seviyelerinde olduğunu söyledi.

 

Brifingi inceleyen ve yapılan çalışmalarla ilgili zaman zaman sorular soran CANALP, AKSOY’u tebrik edip başarılar dileyerek, Batman’da yapmış olduğu çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Etiketler : #CANALP   #   #AKSOY’U   #ÇALIŞMALARINDAN   #DOLAYI   #KUTLADI.   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN