
ÇOCUKLARIN DÜNYASINDA BU KEZ PİNOKYO VARDI
Sinema gösterimi ve çocuk tiyatro etkinlikleri ile çocukların eğlenerek öğrenmesine yönelik programlar hazırlayan Batman Belediyesi, çocukların tiyatro ve sinema kültürüyle beslenmesine katkı sağlıyor.
26-03-2018
Okunma: 860

Her ay yenilenerek düzenlenen kültürel ve sanatsal etkinliklerle Batman’ın kültürel ve sosyal yaşamına önemli katkılar sunan Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Mart ayı etkinlikleri kapsamında ‘Pinokyo’ adlı çocuk oyununu Batmanlı çocuklarla buluşturdu.
Hafta sonunda çocukları ile eğlenceli dakikalar geçirmek isteyen ebeveynlerin ilk durağı haline gelen Belediye Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde, bu hafta sonu sahnelenen ‘Pinokyo’ adlı çocuk tiyatrosu ile yüzlerce çocuk keyifli dakikalar geçirdi.
Pazar günü 13:00 ve 15:00 seanslarıyla iki kez sahnelenen tiyatro oyununu beğeniyle izlediklerini belirten minikler ve aileleri, bu tür eğitici ve eğlenceli çalışmaların çocukların gelişimine büyük katkı sağladığını vurgulayarak Belediye yönetimine teşekkür etti.
BAT-RAY TANITILDI
Batmanlıları Tek Çatıda Buluşturacak Vakıf Kuruluyor
HASANKEYF KALESİ GECE DE ZİYARETE AÇILDI
HASANKEYF’TE TURİZM ÇALIŞANLARINA EĞİTİM DESTEĞİ
Batman Valisi, ağaç gerginliğine cevap verdi; “Harbi çevrecilik icraatla olur”
TEKNOKENT YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
KAÇAK YAPILARA GEÇİT YOK
6 BİN 760 AİLE ÜCRETSİZ EKMEĞE KAVUŞUYOR
Makaleler
Hava Durumu