DEM PARTİDEN HASANKEYFE ÇIKARMA

DEM PARTİDEN HASANKEYFE ÇIKARMA

24-03-2024

Okunma: 81


ÊLIH - DEM PARTİ 31 Mart Yerel Seçimler ziyareti kapsamında Hasankeyf'e çıkarma yaptı. TJA ve Batman Kadın Meclisinin düzenlediği programda Hasankeyf'te 31 Mart Seçimlerinde kullanılacak pusula çalışması yapıldı.
 
DEM Parti Hasankeyf Belediye Eşbaşkan Adayı Zozan Şimşek;' çalışmamıza destek veren TJA ve Kadın Meclisimize teşekkür ediyoruz, Hasankeyf DEM'dir. Kadın arkadaşlarımızla birlikte siyasal iktidarın eril zihniyetini ve her alanda olan erkek zihniyetini yıkmaya geliyoruz'.
 
MERKEZ - DEM Parti Êlih Kadın Meclisi ve TJA aktivistleri seçim çalışmaları kapsamında Hasankeyf Belediye Eşbaşkan adayı Zozan Şimşek'e destek ve çalışma  ziyareti gerçekleştirdi. Heyete İl Genel ve Belediye Meclis Adayları ve kalabalık bir heyet Hasankeyf ilçesine çıkarma yaptı. Pusula çalışması yaparak Hasankefy'in bir kez daha DEM diyeceğini vurguladılar. 
 
 
HASANKEYF DEM'DİR 
 
Seçim çalışmaları kapsamında DEM PARTİ Kadın Meclisi örgütü , TJA, İl Genel ve Belediye Meclis üyesi adayları Hasankeyf seçim çalışmalarına destekte bulundular. DEM Parti Hasankeyf Belediye Eşbaşkan adayı Zozan Şimşek ;' kadın arkadaşlarımızın desteğiyle bugün ev ev, sokak sokak, mahalle mahalle pusula ve seçim çalışması gerçekleştirdik. Kadın arkadaşlarımızın desteği gücümüze güç katmıştır. Bizler tekçi siyasal iktidarın eril ve erkek egemen zihniyetiyle mücadele ediyoruz. Biz kadınlar hayatın her alanında olduğu gibi siyaset sahnesinde de vardık, varız ve varolacağız. Bu durum eril zihniyeti rahatsız ediyor, vermiş olduğumuz rahatsızlık için kusurunuza bakın. Bizler 31 Mart Seçimini aynı zamanda eril zihniyeti kabul etmeme seçimi olarak görüyoruz. Bu bağlamda çalışmalarımıza katkı sunan kadın arkadaşlarımıza, Kadın Meclisine, TJA'ya ve İl genel, Belediye Meclis üyesi aday kadın arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 31 Mart Yerel Seçimleri Kadın zaferi ile taçlanacaktır'. Dedi.

Etiketler : #DEM   #PARTİDEN   #HASANKEYFE   #ÇIKARMA   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN