DEMİR ,BATSO SECİMLERİNİ RADYO YUKSEL'e DEGERLENDİRDİ.

DEMİR ,BATSO ZAFERİNİ İLK OLARAK RADYO YÜKSEL'DEN DUYURDU

02-04-2018

Okunma: 940


Pazar günü yapılan BATSO seçimlerinde oy kullanma işlemi 08:00 başlayıp 17:00 de sona erdi. Oy kullanma süresinin bitiminde, oy sayımına geçildi. Oy sayimi 18:00 de tamamlandı. Oy sayımının ardında, kesin olmayan sonuçlara göre 7 Meslek grubunun 4  bu Abdülkadir Demir kazanırken Grupların 3 unu Osman Nasiroglu
 aldı. 
1, 2, 5 ve 7. Grupları kazanara, tekrar BATSO ya başkan olan Abdülkadir Demir Kültür Müdürlüğünden ilk açıklamasını Radyo  Yüksel'e yaptı. Radyo Yuksel'e   telefonla canlı yayına bağlanarak , BATSO Seçimini kazanmanın mutluluğunu  Radyo Yuksel dinleyicileri ile paylaştı. Seçim sonuçları açıklandığı anda, Yüksel Çiftçi'nin isteği ile Demir ilk açıklamasını Kültür Müdürlüğünden telefonla Radyo Yüksel'e bağlanarak seçimi kazandığını ialan etti.
Demir yaptığı açıklamada:  Bana oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Kimseye kırgın değilim. Tekrar kazandığım için çok mutluyum. Batman'ın hizmete ihtiyacı var. Seçim sürecinde söylediğimiz projelerimizin tümünü İnşallah hayata geçireceğim.  var gücümle Batman için çalışacağım. Radyo Yüksel aracılığı ile BATSO üyelerine ve Batman halkına teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.Dedi.

Etiketler : #DEMİR   #   #BATSO   #SECİMLERİNİ   #RADYO   #YUKSEL'e   #DEGERLENDİRDİ.   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN