Dr. Gergin’den Ozon Terapis

Dr. Gergin’den Ozon Terapis

04-09-2018

Okunma: 1397


Batman Medikal Park Hastanesi’nde görevli Ozon Terapi İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanı ve Fitoterapi Uzmanı Dr. Rezan Gergin, ozon terapist sertifikasını da alarak, bu alanda hasta kabulüne başladı.


Dâhiliye alanındaki başarısını, tamamlayıcı tıp bilimi olan Fitoterapi ile birleştirerek, birçok hastalığın teşhis ve tedavisini bitkisel ilaçlarla da yapan Uzm. Dr. Gergin, ozon terapisine başladı.


OZON İLE BİRÇOK HASTALIĞI İYİLEŞTİRECEK


Ozon tedavi yöntemlerinden majör terapi, ozon minör terapi, ozon rectal, ozon torbalama ve kupa, ozon eklem içi uygulamalar, ozon sauna alanında eğitim alıp, sertifika sahibi olan Uzm. Dr. Gergin, dolaşım sistemlerini oluşturan kan damarlarını açarak dolaşımı hızlandırma, KOAH gibi akciğer rahatsızlıklarının tedavisi, iyileşmeyen yaralar, bağırsak rahatsızlıkları, romatizma tedavisi, detoks, zayıflama ve selülit tedavisi yapacak.


OZON, ŞU HASTALIKLARDA KULLANILABİLİYOR


Dr. Gergin, ozonun, şeker hastalığı, dolaşım bozuklukları, cinsel fonksiyon bozuklukları, Felç, ağrı bozuklukları, kanser destek tedavisi, parkinson, anti-aging (yaşlanmayı geciktirme), göz hastalıkları, kronik yorgunluk sendromu, karaciğer hastalıkları, özellikle virüslerin sebep olduğu hastalıklar (hepatitler, zona, herpes gibi) barsak hastalıkları (ülseratif kolit, crohn, fistül gibi), iyileşmeyen yara tedavileri (diabetik ayak, bası yaraları gibi), romatizmal hastalıklar. Kronik yorgunluk sendromu tedavisinde kullanıldığını söyledi.

Etiketler : #Dr.   #Gergin’den   #Ozon   #Terapis   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN