EKMEN : TOKİ KURALARI HAZİRAN'DA

RADYO YÜKSEL’de Yüksel ÇİFTÇİ’nin konuğu olan Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin EKMEN TOKİ konutlarının kuraları Haziran ayında dedi

26-12-2015

Okunma: 2038


Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen TOKİ kuralarının seçimden hemen sonra , haziran ayı içinde çekileceğini söyledi.

 

RADYO YÜKSEL’de Yüksel ÇİFTÇİ’nin konuğu olan Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin EKMEN  TOKİ konutlarının kuraları Haziran ayında dedi

Emekliler Derneğinin üyeleri için TOKİ’nin yaptğı, 1472 ek olarak 163 toplam 1635 konutların % 85 nin bittiğini, büyük olasılıkla Kasım 2015 tarihinde  teslim edilebileceği açıklandı.

 

Üyelerimize,  Ödemiş Oldukları Aidatlarından daha fazlasını Avantaj Olarak Sağlıyoruz

       Hüseyin Ekmen : üyelerimizden aldığımız aidat miktarı yıllık 18:00 TL dir. Kesilen aidatların % 45 ni genel merkez almaktadır,  % 55 i derneğimize ödenmemektedir.Üyelerimiz anlaşmalı olduğumuz hastanelerden % 20-25 indirimden  faydalanabilirler. Anlaşmalı olduğumuz kaplıcası olan , Batom Otelden indirimli olarak faydalanabilirler.Ankara ve Erdek’te anlaşmalı olduğumuz  oteller var, bunlardan da indirimlerden faydalanabilirler, dedi

TOKİ Kuraları Haziran’da

 Yapımı devam etmekte olan TOKİ  konutlarının % 85 i bitmiş durumda. Kuralar büyük ihtimalle  seçimden hemen sonra Haziran ayı içinde çekilecek. Kuradan hemen sonra 3+1 sahipleri peşinatın geri kalanını hemen ödemekle birlikte taksit ödemeye başlayacaklar.

2 + 1 sahipleri de kuradan hemen sonra peşinatın geri kalanını ödeyecek , daireler telsi edildikten sonra taksit ödemeye başlayacaklar. Dairelerin  tahminen 11 ayın sonunda teslim edilmesi bekleniyor.

Ek TOKİ Konutları İçin Çalışmalar Devam ediyor.

RADYO YÜKSEL dinleyicilerinde gelen soruları yanıtlayan Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen :

Üyelerimizden gelen yoğun talep üzerine TOKİ konutlarına ilave konutlar yapma kararı aldık. Bu konu üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Amacımız  tüm üyelerimizi konut sahibi yapmaktır. Yakın zaman da 400 daire için, talep edenler arasında kura çekerek daire alacakları belirleyeceğiz. Dedi.

Etiketler : #EKMEN   #:   #TOKİ   #KURALARI   #HAZİRAN'DA   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN