Engelli ve emekliler evlerinde ziyaret edildi

Batman SGK İl Müdürlüğü yetkilileri, "Çat Kapı Ev Ziyaretleri" projesi kapsamında engelli, çalışan ve emeklilerin evini ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarını dinlediler.

01-02-2017

Okunma: 851


Batman Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Alaettin Ökten, beraberindeki SGK yetkilileriyle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun talimatıyla başlatılan "Çat Kapı Ev Ziyaretleri" projesi kapsamında engelli, çalışan ve emeklilerin evlerini ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Proje ve yaptıkları ziyaretler hakkında açıklamada bulunan Ökten, proje kapsamında kentte engelli, çalışan, beyaz yakalı ve emeklileri evlerinde ziyaret edip, şikâyet, sorun ve önerilerini dinlediklerini söyledi.

Ökten, "Yapılan hizmetlerle kurum olarak vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu hissettirmek istedik. Emeklilerimizin dertlerine derman olmak, mutlu iseler bu mutluluklarını yerinde görmek istedik. Ziyaret ettiğimiz aileler de kendilerini ziyaret edip, sorun ve sıkıntılarını dinlediğimiz için çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Her hafta en az 5 aileyi ziyaret edip, onların sorun ve önerilerini ayda 2 defa olmak üzere video konferans sistemiyle canlı olarak Bakan'ımıza ileteceğiz." dedi.

Firma sahiplerine sigortasız çalıştırma uyarısı

Geçtiğimiz günlerde de "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Projesi" kapsamında yatırımcıları ziyaret ettiklerine değinen Ökten, "10'a yakın firmaya gittik. Önceki günlerde de yaklaşık 25 firmayı ziyaret ettik. Kasım ve Aralık 2016'da 260 iş yerini ziyaret ettik. İnşallah önümüzdeki günlerde de geri kalan bütün firmaları ziyaret edeceğiz. 'Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Projesi' kapsamında işverenlerimizin dertlerini ve sıkıntılarını dinledik. Kurum olarak her zaman her türlü desteğe hazır olduğumuzu bildirdik. Ayrıca sigortasız işçi çalıştırmama konusunda da uyarılarda bulunduk." ifadelerini kullandı. 

Etiketler : #Engelli   #ve   #emekliler   #evlerinde   #ziyaret   #edildi   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN