FARİS ÖZDEMİR'İN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

"AK Parti tamamen MHP'nin kontrolüne girecek"

26-06-2018

Okunma: 1721


Saadet Partisi Batman Milletvekili Adayı Faris Özdemir, seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra basın açıklaması yayımladı.
Seçim sonuçlarını değerlendiren Saadet Partisi Batman Milletvekili Adayı Faris Özdemir "Bölgemiz ve Batmanlı, yaptığı tercihin eksik ve yanlışlarını acıyla görecektir. TBMM’de çoğunluğu kaybeden AK Parti, yasama süresi boyunca Bahçeli ve MHP’in tamamen kontrolüne girecek" dedi.
 
‘BATMANLI, YAPTIĞI TERCİHİN YANLIŞLARINI ACIYLA GÖRECEKTİR’
 
Saadet Partisi Batman Milletvekili Adayı  Faris Özdemir, seçimlerin ülkemize ve Batman’a hayırlar getirmesini temenni ederek “Bu tercihin önümüzdeki aylarda, yıllarda Batmanımızın geleceği adına neler getirip neleri götüreceğini yaşayarak göreceğiz.Yeni sisteme geçerken önümüzdeki 6 ayda ülkede, ekonomik, siyasi ve sosyal hayatta bir büyük bocalama süreci yaşanacak. Çünkü yeni sisteme Türkiye, hazır değildir. Çözüm noktasında, Bölgemiz ve Batmanlı, yaptığı tercihin eksik ve yanlışlarını acıyla görecektir. TBMM’de çoğunluğu kaybeden AK Parti, yasama süresi boyunca Bahçeli ve MHP’in tamamen kontrolüne girecek ve ilk AKP-MHP çatlağında ülke, yeni bir kaosa ve seçime kaçınılmaz olarak sürüklenecektir. Yeni sistemde Batman Halkı, AKP’ye yoğun destek çıkmadığı için merkezi yönetimden hakkını alamayacaktır, Millet İttifakına yeteri kadar destek vermediği için bu acı duruma tanık olacaktır. Batmanlı Seçmen, dillendirmese dahi vicdanında ‘Ben Nasıl Böyle Bir Yanlış Yaptım’ duygusuna girecektir” diye konuştu.
 
"BENİM TEK DİLEĞİM MUTLU BATMANLI GÖRMEKTİ"
 
24 Haziran’da kendisine oy vereceğini söyleyip, seçim günü başkasına oy verenlerin takdirini, Batman Halkına bıraktığını belirten Özdemir, “Bu davranış, bu coğrafyanın mert, yiğit, dürüst, doğru karakterine ihanettir. Bu insanların kimler olduğunu, sandık sonuçlarından biliyorum. Bu durumu, incinen ruhuma hüzünle not düşüyorum. Bu kişileri Allah’a havale ediyorum. Çünkü en büyük ve tek hakem Allah’tır. Makamlar, mevkiler gelir geçer. Benim Milletvekili olma talebim yoktu. Benim tek dileğim Batman’a, gençlere, analara, bacılara bu coğrafyada yaşayan herkese hizmet etmek, barış, huzur, kardeşlik ve mutlu Batmanlı görmek ve onların hizmetkârı olmaktı.Dilerim Batmanlı, Faris Özdemir yerine yaptığı diğer tercihinden pişman olmaz. Bana destek vermeyen veya oy desteği vereceğini söyleyip kendine saygı duymayan insanlara kırgın ve kızgın değilim. Siyasete girdiğim ilk günden ölene kadar söylediğim bir şey var; ‘Ben Merhum babam Fahrettin Özdemir’in bana vasiyeti olan ‘halka hizmet et ve dostlarını asla ama asla ihmal etme, unutma’ vasiyetine son nefesime kadar sadık kalacağım.” şeklinde konuştu.

Etiketler : #FARİS   #ÖZDEMİR'İN   #SEÇİM   #DEĞERLENDİRMESİ   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN