Funda Arar, Batmanlılara Unutulmaz bir gece yaşattı

Türkiye’nin önemli sanatçılarından biri olan Funda Arar, Batman Belediyesinin davetiyle 29 Eylül 2018 Cumartesi günü saat 20.00’da Batman’da konser verdi.

30-09-2018

Okunma: 1289


Türkiye’nin önemli ses sanatçılarından biri olan Funda Arar, Batman Belediyesinin davetiyle 29 Eylül 2018 Cumartesi günü saat 20.00’da Batman’da konser verdi.

 

Batman Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Funda Arar ücretsiz halk konseri, Turgut Özal Bulvarı Batman Valiliği önünde gerçekleşti.

 

Konsere; Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Coşkun Uçarcılar, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, Batmanlıların yanı sıra çok sayıda genç katıldı.

 

Yaklaşık iki saat süren konseri vatandaşların arasında ayakta izleyen Aksoy ve konuklar, Arar'ın seslendirdiği birbirinden güzel parçalara da eşlik etti.

 

Gençlerin büyük ilgi gösterdiği Funda Arar, sahnedeki performansıyla Batmanlıları coşturdu.

 

Günün anısına Funda Arar'a Batmanlılar adına plaket ve buket takdim eden Başkan Vekili Aksoy yaptığı konuşmada : “Batmanlılar hizmetin en iyisini ve en güzeline layıktır. Bu tür faaliyetlerimizi ara vermeden sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Etiketler : #Funda   #Arar   #   #Batmanlılara   #Unutulmaz   #bir   #gece   #yaşattı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN