Hamidi’den STK, Oda ve muhtarlara ziyaret

AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi meclis yoğunluğundan fırsat buldukça kente gelerek STK ve kurumları ziyaret ediyor.

28-03-2016

Okunma: 1518


Hafta sonu Batman’da olan Milletvekili Hamidi STK ve kurumları ziyaret etti. Batman’daki Muhtarları ziyaret ederek sorunları birinci ağızdan dinleyen Hamidi Vatandaşa en yakın olan Muhtarlarla kentin sorunlarıyla ilgili istişarelerde bulundu. Daha sonra kentin önemli kurumu olan BATSO (Batman Ticaret ve Sanayi Odası) ve Ticaret Borsasını ziyaret eden Hamidi daha sonra Batman Emekliler derneği ve serbest muhasebeciler ve mali müşavirler bölge odasını ziyaret etti.

SORUNLARI DİNLEDİ

Burada STK Temsilcilerini dinleyerek sorunlarını not alan Hamidi “Sivil toplum Kuruluş ziyaretleri kapsamında görüşülen değerli oda ve dernek başkanlarımızın bize ilettiği Karayollarından, ulaşıma kadar sağlıktan tıp fakültesine kadar, bazı şehir içini ilgilendiren problemlere kadar hastanelere kadar elbirliğiyle rapor haline getirip yetkililere ulaştıracağız. Bakanlıkların kapısını Batmanlı hemşehrilerimle birlikte aşındıracağız. Üzerinde duracağız. Her şeyin başında huzur var. Allah bu memleketimize birlik kardeşlik huzur versin. Huzurun olduğu yerde hizmet de olur, hoşgörü de olur. Kardeşlik te olur. Huzurun olmadığı yerde hiçbir tat olmaz. Allah o tadı bize tattırmasın. İnşallah bölgemize huzur gelir. Kente gelecek hizmetleri inşallah hep birlikte getireceğiz. Batmanımızı, halkımızı seviyoruz. Hizmet için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız.” dedi.

Etiketler : #Hamidi’den   #STK   #   #Oda   #ve   #muhtarlara   #ziyaret   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN