Hamzaoğlu’ndan tepkilere net cevap!

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Atletico Madrid karşısında alınan 2-0’lık yenilginin ardından açıklamalarda bulundu.

16-09-2015

Okunma: 1003


İŞTE HAMZAOĞLU’NUN SÖZLERİ…

“Bir gerçek var ki, Atletico Madrid takımı iyi bir takım. Oturmuş bir sistemleri, istikrarı var. Oyuncularım ilk yarıda istediğimiz gibi oynayamadı. Emre’nin de maça fazla istekli başlaması nedeniyle, yaptığı hataları telafi edemedi. Erken değişiklik yapmak zorunda kaldık. Anladık ki toparlayamayacak kendisini. İkinci yarıda çeviremedik, skoru vermiştik. Yeni başladık daha, ikinci yarıda gücümüz olduğunu gördük. Eksiklerimiz de olduğunu kabul etmek lazım”

TRİBÜNDEKİ TEPKİLERE NET CEVAP!

“İkinci yarıdaki oyundan memnunum. Bir gol bulsak havayı değiştirebilirdik. Olmadı, sağlık olsun. Daha 5 tane maçımız var. Biz bu işi yapacağız. Bir tarafta istikrarın getirdiği sonuçlar var, bir tarafta istikrarsızlığın getirdiği sonuçlar var. Bir şeyleri feda etmeyi göze alamazsanız, ondan sonra bir şeyleri kazanamazsınız. Bu kulüpler bazı seneleri hazırlıkla geçirmiş kulüpler. Bu hazırlıktan sonra başarıları yakalatabiliyorlar. Biz istiyoruz ki, ilk maçta kazanalım, her maçı kazanalım. Biz bir şampiyon oluruz, sonra ne olacağımız belli olmaz. Ben kendim için de bunu söylemiyorum. İstikrarı yakalamamız lazım”

“YASİN ÖNEMLİ BİR SİLAHIMIZ”

“Yasin önemli bir silahımız bizim. Onu ikinci yarıda hızlı hücumlarda kullanırız diye düşünmüştük. Daha erken yapmak zorunda kaldık”

 Hamzaoğlu’ndan tepkilere net cevap! PKK'dan iki ilde tuzak: 5 şehit! Van'da polise bombalı saldırı! Yasin Öztekin'den olay açıklama! G.Saray tel tel döküldü! İspanyollar güle oynaya.. Luke Shaw'ın ayağı kırıldı! İşte o an... Kral Selman'dan vinç kazası üzerine tazminat emri! PKK, HDP mitingini kana bulayacaktı Ağrı Dağı'nda büyük operasyon Rusya'dan 17'lik halterciyle Suriye aklaması! "ABD bana 5 milyar Dolar teklif etti" Dev markalar yeni modellerini görücüye çıkarttı Şehit ailelerine acı haberi şehit kızı polis müdürü veriyor Selçuk İnan PFDK'ya sevk edildi Binlerce kişi TEM'de yürüyor Diyarbakır'da 600 STK ‘artık yeter’ dedi.

Etiketler : #Hamzaoğlu’ndan   #tepkilere   #net   #cevap!   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN