HDP YÖNETİCİLERİ OBJEKTİF’TE

Geçtiğimiz hafta yapılan Olağanüstü Kongreyle yönetime seçilen HDP İl Eş Başkanları ve yöneticileri, Batman Objektif Gazetesi’ne ziyarette bulundu.

03-05-2016

Okunma: 2069


HDP İl Eş Başkanlıklarına seçilen İkram İrgi ve Fatma Kapalıgöz ile yönetime gelen İdris Yayla,  Şevda Akyol Sarıpınar ve Celal Anlayıcı,ve yönetim kurulu üyeleriyle  Batman Objektif  Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Yüksel Çiftçi tarafından karşılanan  HDP’li heyet, parti çatısı altında bütün kesimlerin sesi olmaya devam edeceklerini söyledi.

   HDP İl Eş Başkanları  İkram İrgi ,ve Fatma  Kapalıgöz  HDP’de amaçlarının tüm farklılıkları bulundurmak olduğunu belirterek “Halkla birlikte siyaset yapıyoruz. Gücümüzü halktan alıyoruz. Halkla gideceğiz. Batman’ın yerel medyasını önemsiyoruz. Önümüzdeki süreçte partimizin çalışmalarını daha da aktifleştireceğiz. 

 

HDP çatısı altında yürüteceğimiz  çalışmalar için Batman basınının desteğine ihtiyaç duyduklarını ve basının çok önemsediklerini ifade eden HDP heyeti, gazetemizin Yazı İşleri Müdürümüz Yüksel Çiftçi ile bir süre sohbet ettikten sonra , yerel medya turlarının sürdürmek üzere  gazetemizden ayrıldılar. Haber Merkezi

Etiketler : #HDP   #YÖNETİCİLERİ   #OBJEKTİF’TE   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN