HENTBOLDA TRANSFERLER HIZ KESMİYOR

Gelecek sezon Hentbol Süper Liginde mücadele edecek olan Batman Belediyespor erkek hentbol takımında transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

28-05-2018

Okunma: 583


Süper ligde mücadele edecek olan hentbol takımımızın kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını titizlikle yürüten Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Batman Belediyespor Kulüp Başkanı Doç. Dr. H. Murat Şahin bir önemli oyuncuyu daha kadroya kazandırdı.

 

Bir süredir devam eden transfer çalışmalarında kadrosunu güçlendirmek için takıma kazandırılmak istenen oyuncuları takibine alan Batman Belediyespor, Avrupa’nın en zorlu liglerinden biri olan İspanya’da Asobal Liginde forma giyen Sırp oyuncu Stefan Ciric’i renklerine bağladı.

 

Sol oyun kurucu mevkiinde oynayan Ciric, 1.86 boyunda ve 26 yaşında. Baş Antrenör Seceattin Aydoğ ile birlikte Sırbistan’da transfer listesindeki oyuncuları izleyen Kulüp Başkanı Şahin, takıma uyum sağlayacak ve hentbol takımımızı Avrupa’ya taşıyacak en iyi oyuncuları transfer etmek için çok titiz bir çalışma yürüttüklerini belirtti. 

Etiketler : #HENTBOLDA   #TRANSFERLER   #HIZ   #KESMİYOR   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN