‘KAHVALTILI SABAHLAR PROJESİ OKULLARDA BAŞARI GETİRDİ

Batman Belediyesi, dezavantajlı mahallelerde bulunan 34 anaokulunda eğitim gören 2 bin 500 öğrenciye hafta içi her gün sabah kahvaltısını sürdürüyor.

04-05-2018

Okunma: 773


2017-2018 eğitim ve öğretim yılı içerisinde sürekli kıldığı ‘Kahvaltılı Sabahlar Okulda Başarı Sağlar” Projesinden faydalanan Kardelen Anasınıfı öğrencileri, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY’u makamında ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.

 

 

Okul Müdürü Mizgin BAĞDU ile birlikte ziyarette bulunan öğrenciler, makamda AKSOY’a teşekkür  plaketi verdi. Başkan Vekili AKSOY da yapılan ziyareti anlamlı bulduğunu, çocuklar için hizmetlerin en güzelini yapmayı sürdüreceğini ifade etti.

 

Çocuklara ikramda bulunan ve hediyeler veren Başkan Vekili AKSOY, proje kapsamında 30 anaokulunda eğitim gören minik çocuklara sabah kahvaltısı verdiklerini ve projeden Batman genelinde günde yaklaşık 2 bin 500 öğrencinin yararlandığını açıkladı.

 

Batman Belediyesinin başlatmış olduğu proje ile anasınıflarına olan ilginin arttığını belirten Kardelen Anaokulu Müdürü BAĞDU, evlerinde kahvaltı yapamayan veya yapmaya zamanı bulunmayan öğrencilerin de derslerinde başarı sağladığına dikkat çekti.

Etiketler : #‘KAHVALTILI   #SABAHLAR   #PROJESİ   #OKULLARDA   #BAŞARI   #GETİRDİ   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN