
Kardeşlik Birliği Kardeşlerine Et Dağıttı.
Mübarek Ramazan ayını hakkıyla eda etmek için buluşmak, kaynaşmak ve paylaşmak gerekir. Barışmak, doyurmak, dokunmak ve güldürmek gerekir.
01-06-2018
Okunma: 872

Ramazan ayının rahmet ve bereketiyle zenginleşen sofralarımız, yapılan davetlerle şenlenir. Ama, genelde yapılan davetlerde hep orta sınıf ve üstü insanlar davet edilir. Böyle olunca da çok yiyenlerle, az yiyenler ve hiç yemeyenler arasında ki makas açık kalır.
Bu konuda yardım kuruluşlarının yaptıklarının yanında fert olarakta herkesin kenar mahallelere inerek, insanlarımızın yaşadığı koşulları görmeyi, onlara dokunmayı, soludukları havayı paylaşmayı tavsiye ediyoruz.
Özellikle Peygamberimiz (SAV)’in emaneti olan yetimleri kesinlikle gözetmemiz gerekmektedir. Bu minvalde, kardeşlerimizin hazırladıkları etleri, kardeşlerimizle birlikte, Petrolkent, Seyitler, Karşıyaka ve Beş evler mahallesinde bulunan yetim kardeşlerimize ulaştırdık.
Kardeşlik, ulaşarak, konuşarak, paylaşarak baki kalır…
BAT-RAY TANITILDI
Batmanlıları Tek Çatıda Buluşturacak Vakıf Kuruluyor
HASANKEYF KALESİ GECE DE ZİYARETE AÇILDI
HASANKEYF’TE TURİZM ÇALIŞANLARINA EĞİTİM DESTEĞİ
Batman Valisi, ağaç gerginliğine cevap verdi; “Harbi çevrecilik icraatla olur”
TEKNOKENT YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
KAÇAK YAPILARA GEÇİT YOK
6 BİN 760 AİLE ÜCRETSİZ EKMEĞE KAVUŞUYOR
Makaleler
Hava Durumu