
Kızılay 12 öğrenciyi kampa gönderdi
Batman Beşiri ilçesi Kızılay Şubesi, durumu düşük ve daha önce şehir dışına çıka imkânı bulamayan 12 liseli öğrenciyi İstanbul’a kampa gönderdi.
26-07-2017
Okunma: 899

Batman Beşiri ilçesi Kızılay Şubesi tarafından, Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle durumu düşük ve daha önce şehir dışına çıkma imkânı bulamayan 12 liseli öğrenci İstanbul Heybeliada’ya kampa gönderildi.
Kampta Türkiye’nin dört bir yanından öğrencilerin olduğunu dile getiren Batman’ın Beşiri Kızılay Şube Başkanı Aslan Gönenç, “Türk Kızılayının gençlere yönelik kampları, çalışmaları ve eğitimleriyle, projeleriyle insanlığa hizmet etmek için, onların afetlere karşı direncini artırmak için ve yoksulluğu gidermek için hep var olacak. Bu kampların tamamında gençlerimizle beraber hem yaz tatillerini değerlendiriyoruz, hem de mangala, satranç, okçuluk faaliyetlerinde bulunuyoruz. Ayrıca Kızılaycılığı ve ilk yardımcılığı ve afet bilincini öğreniyoruz.” dedi.
BAT-RAY TANITILDI
Batmanlıları Tek Çatıda Buluşturacak Vakıf Kuruluyor
HASANKEYF KALESİ GECE DE ZİYARETE AÇILDI
HASANKEYF’TE TURİZM ÇALIŞANLARINA EĞİTİM DESTEĞİ
Batman Valisi, ağaç gerginliğine cevap verdi; “Harbi çevrecilik icraatla olur”
TEKNOKENT YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
KAÇAK YAPILARA GEÇİT YOK
6 BİN 760 AİLE ÜCRETSİZ EKMEĞE KAVUŞUYOR
Makaleler
Hava Durumu