KLASİK BATI MÜZİĞİ KONSERİNE İLGİ BÜYÜYOR

Batman Belediyesinin, aylık programlar halinde düzenlediği kültür sanat etkinlikleri içerisinde yetişkinler için yer verilen konserler dizisi devam ediyor.

05-03-2018

Okunma: 667


Mart ayı içerisinde, Klasik Batı Müziği bestecilerinin eserleri, dünya müzik tarihine altın harflerle yazılmış senfoniler, konçertolar ve sonatlar Batman Belediyesi tarafından hazırlanan Klasik Batı Müziği Konserinde seslendirilecek.

 

Mart ayının ikinci konserinde Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Keman Sanat Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ceylan KABAKÇI ve Piyanoda Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim Üyesi Tayfun İLHAN’ın seslendireceği eserlerin yer aldığı klasik batı müziği dinletisi ilgililerin beğenisiyle buluşacak.

 

Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde verilecek olan Klasik Batı Müziği konserine, on yaş üstü dinleyicilerin kabul edileceği açıklandı. Batmanlı sanatseverlerin davet edildiği konserin 6 Mart Salı günü saat 20.00’da başlayacağı ve ücretsiz olarak izlenebileceği belirtildi.

Etiketler : #KLASİK   #BATI   #MÜZİĞİ   #KONSERİNE   #İLGİ   #BÜYÜYOR   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN