Kooperatif başkanlarından "şehir içi hat" tepkisi

Batman Minibüsçüler ve Otobüsçüler Esnaf Odası ile Kooperatif Başkanları, basın açıklaması yaparak, yeni şehir içi hat açtırılmak istendiğini belirterek tepki gösterdi.

08-05-2017

Okunma: 779


Batman Minibüsçüler ve Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Tekin ile Kooperatif Başkanları, bir araya gelerek yaptıkları ortak basın açıklamasıyla kentte yeni şehir içi hat açtırılmak istendiğini belirterek duruma tepki gösterdi.

Basın açıklamasını okuyan Minibüsçüler ve Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Tekin, yeni şehir içi hat açtırılmak istenmesine anlam veremediklerini belirtti.

Tekin, “Batman halkına hizmet edilsin diye halkın oylarıyla seçilen bazı siyasetçilerimizin ve yakınlarının kendilerine yakın bazı çevrelerine rant sağlamak amaçlı şehir içi hat açtırmak istediklerinin duyumlarına şahit olmaktayız. Biz Minibüsçüler Odası Başkanı ve yönetimi ile Kooperatif Başkanları olarak Batman’da böyle bir ihtiyacın olmadığını ve bu ihtiyacın olmadığı halde neden bu işe kalkıştıklarını anlamakta zorlanıyoruz. Böylesi bir rantı yakın çevrelerine sağladıkları takdirde hem biz hat sahiplerine zarar vereceklerini hem bizi karşı karşıya bırakacakları hem de siyaseten etik olmayan bir konuya imza atacakları kanısındayız.” dedi.

Açıklamanın devamında Tekin, şunları söyledi: “Batmanımızın bunca sorunu ortada dururken ve bu sorunların çözümlerine odaklanması gerekmekte iken, bizleri neden karşı karşıya bırakacakları bir duruma mahal vereceklerini anlamakta zorlanmaktayız. Biz siyasilerin görevlerinin ‘sorun yaratmak değil, çözüm üretmek’ olduğunu, aynı zamanda halkın bütünün çıkarlarını eşit savunmak olduğunu biliyoruz. Bunun tersi bir durum sergilendiği takdirde bizler haklarımızı hem hukuken hem de şifaen tüm siyasi arenalarda sonuna kadar arayacağımızı bilinmesini isteriz.

Etiketler : #Kooperatif   #başkanlarından   #şehir   #içi   #hat   #tepkisi   
YORUMLAR
  • emrah    09-05-2017 10:43

    bu şehir eşkiyalarını trafikten men edilmeli bunlar şöför değil eşkiya resmen

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN