Mezarlıklar daha da güvenli

Mezarlıklar daha da güvenli

02-10-2017

Okunma: 684


Batman Belediyesi, vatandaşların vefat eden yakınlarını daha uygun bir ortamda defnetmesi ve dini vecibelerini sorunsuz, sıkıntısız yerine getirmeleri için mezarlıklarda gerçekleştirdiği düzenlemelere bir yenisini daha ekledi. 105 dönümlük arazi üzerinde kurulu bulunan Asri Mezarlıkta 30’ar metre arayla 27 aydınlatma direği yerleştirildi.

Mezarlıkların temizliğinden yeşillendirilmesine, çevre düzenlemesine kadar her türlü bakım ve onarımı aksatmadan sürdüren Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü şimdi de mezarlıkların aydınlatılması konusunu ele alarak çözüm üretti. Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından daha önce mezarlık kapılarına estetik bir görüntü kazandırılması, mezarlık güvenliği, temizliği ve çevre düzenlemesi gibi hayata geçirilen çalışmaların ardından şimdi de aydınlatma çalışmalarına başladı.

YENİ GÜVENLİK ELEMANLARI GÖREVLENDİRİLDİ

Batman’ın en büyük mezarlıklarından biri olan Asri Mezarlıkta aydınlatma sorunu çözülürken, daha önce kura sistemi ile belediyemiz bünyesinde çalıştırılmaya başlanan Güvenlik Personelinin bir bölümü Belediye Mezarlıklar Müdürlüğünde göreve başladı.

Mezarlıklarda aydınlatma altyapısının devam ettiğini dile getiren Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, alımı yapılan yeni özel güvenlik personelinin bir kısmının mezarlıklarda görevlendirildiğini ve bu sayede üç vardiya halinde 7/24 esasına göre mezarlıkların güvenliğinin sağlanacağının altını çizdi.

Etiketler : #Mezarlıklar   #daha   #da   #güvenli   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN