
PETROL MAHALLESİ YENİ PARKINA KAVUŞUYOR
Yapımına bir süre önce başlanan Petrol Mahallesi Metin Bostancıoğlu İlkokulu karşısında yer alan parkın tamamlanması için son rötuşlar yapılıyor.
09-10-2018
Okunma: 885

Batman Belediyesi tarafından yapımına bir süre önce başlanan Petrol Mahallesi Metin Bostancıoğlu İlkokulu karşısında yer alan parkın tamamlanması için son rötuşlar yapılıyor.
Petrol Mahallesi’nde yaklaşık 4 bin metrekare alan üzerine kurulan parkın peyzaj çalışmalarını yürüten Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parkta vatandaşlar için dinlenme alanları oluşturuyor.
Dört dönüm alan üzerine kurulu olacak parkta çocuk oyun grupları, pergole ve oturma banklarının montajına başlandı. Ekiplerimiz, farklı türden ağaç, süs bitkileri ekimi ve çim serimi gerçekleştirerek parkı son görüntüsüne kavuşturuyor.
HASANKEYF’TE VİLLA İMARININ ÖNÜ AÇILDI
ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ’NDEN 1 MİLYON TL KREDİ DESTEĞİ
YÖRESEL LEZZETLER KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI
VALİ CANALP “BATMAN’DA SUÇ AZALIYOR, GÜVEN ARTIYOR”
Vali Canalp’ten Dünya Engelliler Günü mesajı
HASANKEYF MÜZESİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR
Hasankeyf’te unutulan lezzet “Nane Şileki” yeniden hayat buldu
ÜCRETSİZ SÜNNET ORGANİZASYON KAYITLARI BAŞLIYOR
Makaleler
Hava Durumu















