
Protokol Üyeleri Üniversiteli Öğrencilerle İftar Açtı
Batman Belediyesi ve Türk Kızılay'ı Batman Şubesinin işbirliği ile Batman Üniversitesi Merkez Kampüs’te Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilen iftar programında il protokolü öğrencilerle birlikte iftar açtı.
02-06-2018
Okunma: 906

İftar programına Batman Valisi Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Coşkun Uçarcılar, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Bakçepınar katıldı.
Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş, protokol üyelerine iftarda öğrencileri ve bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.
Ramazan boyunca Belediye’nin desteği ile verilen iftar ikramından dolayı öğrenciler Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’a alkışlarla teşekkür etti.
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen İftardan sonra öğrenci kantini Garaj Kafe’de Batman Valisi Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Coşkun Uçarcılar, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Bakçepınar öğrencilerle yakından ilgilenerek, bir süre sohbet edip öğrencilerin merak ettiği sorulara cevap verdi.
BAT-RAY TANITILDI
Batmanlıları Tek Çatıda Buluşturacak Vakıf Kuruluyor
HASANKEYF KALESİ GECE DE ZİYARETE AÇILDI
HASANKEYF’TE TURİZM ÇALIŞANLARINA EĞİTİM DESTEĞİ
Batman Valisi, ağaç gerginliğine cevap verdi; “Harbi çevrecilik icraatla olur”
TEKNOKENT YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
KAÇAK YAPILARA GEÇİT YOK
6 BİN 760 AİLE ÜCRETSİZ EKMEĞE KAVUŞUYOR
Makaleler
Hava Durumu