
RAMAZANDA DUYGU DOLU ANLAR
Batman Belediyesinin Ramazan ayı etkinlikleri dolayısıyla geçen yıl başlattığı bu yıl da devam eden Ramazan İftar sofrası programı, Atatürk Parkı’nda gerçekleşti.
17-05-2018
Okunma: 1064

Yoğun ilgi gören iftar programında, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, Batmanlıların yoğun teveccüh gösterdiği iftar yemeğinde masaları tek tek gezerek vatandaşların hayır duasını aldı.
Başkan Vekili AKSOY’a yoğun ilgi gösteren Vatandaşlar AKSOY’u aralarında bulunca kendisiyle Ramazan fotoğrafları çekti. Görme engelli bir vatandaşın isteği üzerine masasına giderek hal hatır soran Başkan Vekili AKSOY, vatandaşa bir isteğinin olup olmadığını sordu.
AKSOY’un ilgisi karşısında duygulanan görme engelli vatandaş: “Allah sağlık, iyilik versin. Çok teşekkür ederiz yaptığınız çalışmalardan dolayı. Çok çalışıyorsunuz, hizmetleriniz bizleri çok mutlu ediyor. Allah sizlerden razı olsun. Hayırlı Ramazanlar’ dileğinde bulundu.
BAT-RAY TANITILDI
Batmanlıları Tek Çatıda Buluşturacak Vakıf Kuruluyor
HASANKEYF KALESİ GECE DE ZİYARETE AÇILDI
HASANKEYF’TE TURİZM ÇALIŞANLARINA EĞİTİM DESTEĞİ
Batman Valisi, ağaç gerginliğine cevap verdi; “Harbi çevrecilik icraatla olur”
TEKNOKENT YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
KAÇAK YAPILARA GEÇİT YOK
6 BİN 760 AİLE ÜCRETSİZ EKMEĞE KAVUŞUYOR
Makaleler
Hava Durumu