Şahin, takımları yalnız bırakmıyor

Şahin, takımları yalnız bırakmıyor

16-09-2018

Okunma: 980


Batman Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol takımını yalnız bırakmıyor.

Batman Belediyesi Hentbol takımı, Bolu ilinde yapılacak olan Türkiye kupası grup maçları öncesi antrenman çalışmalarını 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda sürdürdü. Takımın antrenman çalışmalarını yerinde izleyen Başkan Yardımcısı Şahin, Türkiye Kupası mücadelelerine çıkacak 1955 Batman Belediyesi Hentbol takım teknik heyet ve sporcularına başarı diledi.

BAŞKAN ŞAHİN’DEN TAKIMLARA DESKTEK

14-16 Eylül 2018 tarihleri arasında Bolu’da oynanacak olan Türkiye kupası grup maçlarında 3 takım gruptan çıkmak için mücadele edecek. Batman Belediye Spor Kulübü, ilk maçını 15 Eylül Cumartesi saat 14.00'te Tokat Gençlik Spor Kulübü ile oynayacak. Başkan Yardımcıları Doç. Dr. H. Murat Şahin’e Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Aydın da eşlik etti. 16 Mayıs Kapalı Spor Salonunda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren 1955 Batman Belediye spor, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı takımının çalışmalarını da izleyen Şahin, Batman Belediyesi olarak takımlara her türlü desteği sunmaya devam edeceklerini belirtti.

Etiketler : #Şahin   #   #takımları   #yalnız   #bırakmıyor   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN