Turizm Haftası kutlanıyor

Turizm Haftası kutlanıyor

17-04-2018

Okunma: 629


Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanan Turizm Haftası dolayısıyla Batman’da da bir dizi etkinlik düzenlendi.
 
Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’ndan düzenlenen Turizm Haftası programına Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'un turizm haftası nedeniyle gönderdiği mesajın okunmasıyla başlayan program, İl Kültür ve Turizm Müdürü İhsan Aslanlı ile Vali Ahmet Deniz’in konuşmalarıyla devam etti.
 
ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK
 
Turizm Haftası Kutlama Programı, hazırlanan konser, tiyatro gösterimi, sanatsal ve kültürel etkinlikler ile devam ederken etkinliğe katılan konuklar daha sonra Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Fuaye alanındaki sergiyi gezdi. Katılımcılar, Türkiye’de ödüllü olan en iyi 100 fotoğrafın yer aldığı sergiyi gezerek fotoğrafları yakından inceledi. Turizm Haftası Kutlama Programı hafta boyunca yapılacak çeşitli etkinliklerle devam edecek.

Etiketler : #Turizm   #Haftası   #kutlanıyor   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN