Türkiye genelinde hava durumu

Türkiye'nin kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile akşam saatlerinden itibaren Marmara'nın kuzeyi ve Batı Karadeniz kıyılarının yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği bekleniyor.

16-10-2016

Okunma: 949


Türkiye'nin kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile akşam saatlerinden itibaren Marmara'nın kuzeyi ve Batı Karadeniz kıyılarının yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Türkiye'nin kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile akşam saatlerinden itibaren Marmara'nın kuzeyi ve Batı Karadeniz kıyılarının yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, yağmur ve sağanak, gece saatlerinde Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.

Hava sıcaklığının, iç ve batı kesimlerde 2 ile 4 derece artacağı, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun doğusunda 1 ile 3 derece azalacağı tahmin ediliyor. Diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Ege: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Kuzey Ege'nin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde kuzeybatısında yer yer pus ve sis bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Sinop çevreleri, akşam saatlerinden itibaren kıyıları ile Karabük ve Kastamonu çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri ile Artvin çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, zamanla kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Ardahan çevrelerinin yağmur ve karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Az bulutlu ve açık 18°C, 31°C

Ankara: Az bulutlu ve açık 20°C

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 26°C

Gaziantep: Az bulutlu ve açık 26°C

İstanbul: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı 22°C

İzmir: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 27 °C

Konya: Az bulutlu ve açık 20°C

Siirt: Az bulutlu ve açık 25°C

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 18°C

Etiketler : #Türkiye   #genelinde   #hava   #durumu   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN