Vali Ahmet Deniz'in Veda Mesajı

Manisa Valiliğine Atanan Ahmet Deniz, Veda Mesajı Yayınladı

06-11-2018

Okunma: 687


Ahmet Deniz Mesajında ; ''Sevgili Batmanlılar;

 
Devlet hizmeti bir bayrak yarışından ibarettir. 29 yıllık yöneticilik hayatımın en güzel yaklaşık iki yıl altı ay gibi bir süreyi geçirdiğim Petrol Kenti Batman'dan yeni görev yerimiz olan Manisa Valiliğine gitmek üzere güzel anılarla ve gönül huzuruyla ayrılmanın hazırlığı içindeyim.
 
Meslek hayatımızda çok önemli bir yeri olan Batman'da; gerek kamu kurumlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, yerel yönetimlerimizle, muhtarlarımızla, basın mensuplarımız ve halkımızla gerçekten çok güzel bir çalışma ortamı bulduk.
 
Batman halkı devletine ve bayrağına her zaman sahip çıkarak teröre karşı çok güzel bir duruş sergiliyor. Özellikle çukur siyasetine karşı ve 15 Temmuz darbe girişimi sürecinde dik bir duruş sergiledi. Bundan dolayı Batman halkına teşekkür ediyorum.
 
Batman her geçen gün büyüyüp gelişen, güvenli ve huzurlu bir şehir. Batman’da var olan huzur sayesinde, İlimizde yatırım yapmak isteyen birçok yatırımcı, sanayi, turizm ve diğer alanlarda ciddi bir yatırım talebinde bulunuyorlar.
 
Hizmet ederken bütün kurumlarla koordineli çalışmayı prensip edinerek hizmet üretmeyi her zaman ilke edindik. Batman'da çalıştığım süre içinde de hizmet üretme anlamında bütün kurumlarla işbirliği içinde çalışarak, birlikte çalışma kültürünü oluşturduk.
 
Batman'daki hizmet süremiz içinde eğitim yatırımlarına öncelik verdik, Okulların modern hizmet standartlarına göre inşa edilmesine dikkat ettik. Tamamlanan ve devam eden projelerin bitirilmesiyle birlikte Batman'ın eğitim alanındaki sıkıntıları büyük oranda giderilmiş olacaktır.
 
Eğitim seviyesini daha illeri noktalara taşımak için birçok örnek projeyi hayata geçirmeye çalıştık. Nitelikli Eğitime Kararlı Adımlar, Çocuğumu Seviyorum Anaokuluna Gönderiyorum, Batman Her Yerde Okuyor ve diğer alanlarda yürütülen Sosyal Market ve Aşevi gibi proje ve kampanyalar sayesinde çok güzel gelişmeler oldu.
 
Eğitim yatırımlarının yanı sıra; Bölgenin merkezi konumunda olan Batman'ın daha iyi bir konuma gelmesi için Organize Sanayi Bölgesinde yürütülen büyütme çalışmaları, sağlık, ulaştırma, Spor tesisleri gibi alanlarda yatırımlara öncelik verdik. Devletimizin destekleri ile altyapı, özel idare, kırsal kesim hizmetleri, sosyal yardımlaşma ve diğer alanlardaki hizmetleri de daha ileri bir noktaya taşınma gayreti içerisinde olduk.
 
Bu hizmetleri yerine getirirken de taraflarla koordineli bir şekilde kamu hizmetinin her kesime eşit, adil ve etkili bir şekilde ulaşması için büyük bir gayret sarf ettik.
 
Bugün ise bu hizmet süremizin artık sonuna geldik. Aynı hizmetleri bizden sonra gelen değerli arkadaşlarımıza devrediyoruz. Asıl olan şahıslar değil hizmetin devamıdır.
 
Biz idarecilerin asıl karnesi görev süremiz bittikten sonra vatandaşlarımızın hayır duasını alabiliyorsak, gönüllerinde bir yer edinebiliyorsak kendimizi başarılı adder ve gönül rahatlığıyla ayrılabiliriz. Bunu bir nebze başarabildiysek ne mutlu bize,
 
Yeni görev yerim olan Manisa’da ve her platformda, Batmanla ilgili her güzel proje ve düşünceye severek destek olacağımı ve güzel şehrin güzel insanlarının geleceğiniz çok daha iyi olacağına yürekten inanıyorum.
 
Allaha emanet olun,
 
Kalın sağlıcakla.'' dedi

Etiketler : #Vali   #Ahmet   #Deniz'in   #Veda   #Mesajı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN