Vali Deniz, Okul inşaatlarında incelemelerde bulundu

Vali Deniz, Okul inşaatlarında incelemelerde bulundu

04-07-2018

Okunma: 1264


Vali Ahmet Deniz, ilimizde yapımı devam eden okul inşaatlarını yerinde inceleyerek, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
 
İncelemeler sırasında Vali Deniz’e; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer,  Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Muzaffer Özkan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve ilgili kurumların teknik personeli eşlik etti.
 
600 YENİ DERSLİK  İHALE AŞAMASINDA
 
İlimizdeki eğitim yatırımlarına ilişkin bilgi veren Vali Deniz, İlimizde 580 adet derslik inşaatı çalışmalarının devam ettiğini, ayrıca 600 civarında yeni dersliğin de ihale aşamasında olduğunu belirten Vali Deniz, “Bizim amacımız 2019 yılı içerisinde tüm okullarımızda tekli eğitim-öğretim sistemine geçmektir. Yapımları devam eden yeni okullarımızın da tamamlanması ile birlikte İlimizde eğitim için ihtiyaç duyulan derslik ihtiyaçlarımızı gidermiş olacağız” diye konuştu. “İlimizde başlatmış olduğumuz “Nitelikli Eğitimde Kararlı Adımlar”  projesinin alt başlıkları olan  “Çocuğumu Seviyorum Ana Okuluna Gönderiyorum, “Batman Her Yerde Okuyor gibi projeler sayesinde eğitimde önemli mesafe alındığını belirtti.
 

Etiketler : #canlı bahis   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN