Vali Deniz Operasyon Bölgesini ziyaret etti

Vali Deniz Operasyon Bölgesini ziyaret etti

03-09-2018

Okunma: 509


Vali Ahmet Deniz, Kozluk ilçesi kırsalında 31.08.2018 tarihinde PKK mensupları ile yaşanan çatışma sonucu 1 örgüt mensubunun silahı ile birlikte öldürüldüğü ve 2 kahraman Jandarma Uzman Onbaşımızın şehit olduğu bölgede, operasyon yapan güvenlik güçlerini
 
Vali Ahmet Deniz,  Kozluk ilçesi kırsalında 31.08.2018 tarihinde PKK mensupları ile yaşanan çatışma sonucu 1 örgüt mensubunun silahı ile birlikte öldürüldüğü ve 2 kahraman Jandarma Uzman Onbaşımızın şehit olduğu bölgede, operasyon yapan güvenlik güçlerini ziyaret etti.
 
Ziyaret sırasında; Vali Deniz’e Bitlis Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, Kozluk Kaymakamı Osman Bilici, İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar eşlik etti.
 
GÜVENLİK GÜÇLERİNDEN BİLGİ ALDI
 
Operasyon bölgesindeki güvenlik güçlerini ziyaret eden vali Deniz’e Bitlis Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Yalçınkaya tarafından yürütülen operasyon hakkında bilgi verdi. Operasyon yapan güvenlik güçleri ile bir süre sohbet eden Vali Deniz, bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşamalarını sağlamak amacıyla,  son terörist kalmayıncaya kadar operasyonlarımız devam edecek ve bu coğrafya çok daha huzurlu olacak, diye konuştu.

Etiketler : #Vali   #Deniz   #Operasyon   #Bölgesini   #ziyaret   #etti   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN